Företagskultur

Skrivet 2018-09-19

 

Vad gör du på Agero? 

 HR-Koordinator, vilket betyder att jag jobbar både med HR-frågor men har fokus på rekrytering och att hitta våra framtida kollegor!

Bor? 

I en etta på den bästa linjen: Röda. Närmare bestämt Västberga.

 

Beskriv ditt hem. 

En liten etta med väldigt många växter, både på hyllor, bord, väggar och från taket - det kan aldrig bli för mycket! 

  

Ditt första program? 

Diverse användarprofiler på olika forum, exempelvis Hogwarts.nu och Playahead.se. Mycket fokus på fetstil, häftiga figurer/inramningar och passande musik till innehållet, allt snyggt kodat i HTML.

 

Dryck på fikat? 

 Kaffe med i-kaffe.

 

Drömresmål? 

 Kanada eller Nordnorge, häftig natur men just att paddla kajak med bland annat Späckhuggare lockar enormt.

 

Yrkesbakgrund? 

Började min karriär som arkivarie på Nynäs under skollov, har dock sedan dess varit inne inom bland annat vården, utbildning och lagerarbete tills jag träffade rätt med Personalvetarlinjen på Linköpings Universitet. Har sedan dess jobbat med rekrytering, med fokus på just IT-rekrytering, vilket jag tycker är kul. Får lära mig något nytt varje dag!

  

Kan men inte vill? 

 Jobba med manuella arkiv igen, jag har redan satt ett rekord på hur snabbt man kan kopiera 100 st kvittojournaler. Tacka vet jag digitaliseringen!

 

Vad driver dig? 

Jag är väldigt nyfiken av mig som person så absolut att lära mig nya saker och utvecklas, men även att ha kul på jobbet med mina kollegor. Jag drivs även av att jobba för att alla ska trivas och må bra på arbetsplatsen, vi spenderar trots av allt en stor del av vår tid här och då är det viktigt att det finns en fungerande balans.

 

Vad är det bästa med att jobba på Agero?

Kollegorna, det är inspirerande att ha så kompetenta kollegor - som dessutom är väldigt roliga och trevliga!

 

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Agnes på agnes.flodin@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

Läs om vår företagskultur

Jag vill också bli kollega