#Företagskultur

Humans of Agero - Agnes

1080p

 

Vad gör du på Agero? 

 HR-Koordinator, vilket betyder att jag jobbar både med HR-frågor men har fokus på rekrytering och att hitta våra framtida kollegor!

 

Dryck på fikat? 

 Kaffe med i-kaffe.

 

Yrkesbakgrund? 

Började min karriär som arkivarie på Nynäs under skollov, har dock sedan dess varit inne inom bland annat vården, utbildning och lagerarbete tills jag träffade rätt med Personalvetarlinjen på Linköpings Universitet. Har sedan dess jobbat med rekrytering, med fokus på just IT-rekrytering, vilket jag tycker är kul. Får lära mig något nytt varje dag!

Vad driver dig? 

Jag är väldigt nyfiken av mig som person så absolut att lära mig nya saker och utvecklas, men även att ha kul på jobbet med mina kollegor. Jag drivs även av att jobba för att alla ska trivas och må bra på arbetsplatsen, vi spenderar trots av allt en stor del av vår tid här och då är det viktigt att det finns en fungerande balans.

Vad är det bästa med att jobba på Agero?

Kollegorna, det är inspirerande att ha så kompetenta kollegor - som dessutom är väldigt roliga och trevliga!

 

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Agnes på agnes.flodin@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

 

Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2018-09-19