#Företagskultur

Humans of Agero - Christoffer Killander

christoffer_300x300

Vad gör du på Agero?

Utöver de vanliga konsultuppgifterna som att kommunicera med kunder och tidsrapportera spenderar jag min tid med att skriva kod och jobba som systemutvecklare.

 

Hur har första tiden på Agero varit som junior konsult?

Nya människor, nytt team, nytt utvecklingsspråk och nya verktyg. Med det sagt så är jag nöjd med att ha börjat på Agero. Människorna och teamet är fantastiska på alla sätt och vis och otroligt hjälpsamma, all hjälp jag som jag har fått för att komma igång har fått mig att känna mig välkommen och bekväm här. Sen så har det varit ganska enkelt att hoppa från Java till .NET då språken har liknande struktur och tankesätt.

 

Vad tycker du är roligast med systemutveckling?

Jag har en passion för att bygga saker. För mig spelar det ingen roll om det är materiella saker eller kod. Så att jobba som utvecklare och bygga system som andra har användning av tycker jag är väldigt tillfredsställande.

 

Vad tilltalar dig med rollen som konsult?

Det är kul att se vilka möjligheter och system som man kan bygga för att hjälpa andra. Som konsult så får jag se hur många olika verksamheter fungerar och hur olika lösningar kan fixa olika typer av problem.

 

Dryck på fikat?

Vanligt kranvatten. Är nog en av de få utvecklare som inte gillar kaffe.

 

Publicerad: 2019-10-08