#Företagskultur

Humans of Agero - Javier

Javier

Vad gör du på Agero?

Jag är konsult inom systemutveckling, främst back-end men har som mål att jobba fullstack i framtiden.

Hur hamnade du där du är idag?

Ursprungligen musiker som har jobbat länge inom service men har alltid haft ett genuint intresse för teknik, datorer och problemlösning. Jag är en mycket nyfiken person som gillar att lära mig massor på egen hand och använda den kunskapen till att bidra till olika projekt och uppdrag. För några år sen fick jag möjligheten att komma in i IT branschen som systemutvecklare och har inte ångrat beslutet en enda dag sedan dess.

Dryck på fikat?

Svart/grönt te till vardagen (kanske för mycket) och varm choklad på speciella tillfälle (eller vardagen, så noga ska man inte vara)

Vad driver dig?

Mitt största drivkraft är att få utvecklas på alla möjliga plan, samtidig vill jag gärna se till att de färdigheter/egenskaper kommer till samhällsnytta på något sätt.

Varför konsult på Agero?

Jag som är så serviceinriktad tycker att konsultrollen passar mig perfekt. Agero känns som ett stabilt bolag som är lagom stort för att det humana inte ska förlora fokus i verksamheten både internt och externt mot kunder. Allt detta bidrar till att man kan leverera ännu bättre kvalitet och bygga närmare relationer till kunder och deras verksamhet.

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-12-16