#Företagskultur

Humans of Agero - Martin Molin

Martin_Molin-1

Vad gör du på Agero?

Jag är Business Intelligence utvecklare och arbetar med att hjälpa organisationer att ta vara på den data de genererar. Detta bland annat för att förbättra beslutsprocesser och följa upp kvalitet. 

Hur hamnade du där du är idag?

Efter examen från teknisk fysik  LTH förra våren arbetade jag som Data Scientist och Utvecklare på ett start-up inom e-hälsa. Under den tiden fick jag verkligen upp ögonen för hur spännande det är med informationssystem och BI. 

Dryck på fikat? 

Helt klart kaffe och just nu kör jag helst med ärtmjölk i. Det blir några koppar per dag. Strategin för att hålla koffeinberoendet i schack går ut på att försöka hålla nere mitt kaffedrickande under helgen iställetTyvärr är det är tveksamt om den fungerar så värst bra. 

Vad driver dig? 

Jag har ett väldigt starkt behov av att känna att jag bidrar till mitt sammanhang. Detta oavsett om det gäller att leverera till ett projekt i yrkeslivet, i sammanhållningen bland vänkretsen eller till laget på en fotbollsplan.

Varför konsult på Agero? 

När jag fick möjligheten att arbeta som BI-utvecklare på heltid hos Agero med tekniken i fokus och alla de erfarna och fantastiska kollegor jag har här blev det helt enkelt ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Jag har inte arbetat som konsult tidigare men är säker på att det är en roll jag kommer stortrivas i. Nu ser jag mycket fram emot att få komma ut till min första kund och att bidra där med mina egenskaper. 

 

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

 


Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-04-08