#Företagskultur

Agerokonferens 2021

Äntligen konferens, på riktigt! Hemkommen efter två helt fantastiska dagar på konferens och WOW, vilken euforisk känsla att äntligen få träffa kollegor igen! Efter åtskilliga möten, pubar, företagsfester och konferenser på teams beslöt vi oss till slut om att åka på konferens, ”på riktigt”! Det blev en favorit i repris, Högbo Bruk. Med fyra nya kollegor ombord var det extra kul att få träffas, skratta och helt enkelt lära känna varandra irl.

IMG_6533

Fokus för i år var på kulturen och att blicka framåt. En övning som ligger mig varmt om hjärtat och som alltid får mig att känna mig fruktansvärt stolt över Agero är ”Ormen”. I tur och ordning utifrån anställningsdatum får alla berätta hur länge man arbetat på Agero och det bästa med Agero. Det som kom fram var allt ifrån grundarna som känner stolthet över hur kvalitetssäker vår leverans är, utan genvägar och snabba lösningar till medarbetare som känner sig sedda och utmanade och våra nyaste tillskott som lyfter det genuina, som känner att det vi säger faktiskt är på riktigt.

Förutom givande och insiktsfulla diskussioner under konferenspassen erbjöds en rad olika aktiviteter såsom kajak, mountainbike, vandring och glasblåsning. För oss är det viktigt att ha med oss våra värderingar i allt vi gör och i det här fallet att ”vi är personliga”. Vi är alla olika, vi gillar olika och därför måste det finns något för alla. Jag själv tog mig an en rejäl utmaning och testade på mountainbiken och med pepp och hejarop från mina proffskollegor gick det ändå ganska bra!

IMG_6597

Coronapandemin har vänt världen upp och ner och vi vet inte vad framtiden har att erbjuda. Dock vet jag att oavsett om det går en månad eller två år mellan att vi ses så känns det precis som att det var igår. Om skratt förlänger livet så har jag definitivt förlängt mitt ett par år och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi kan samlas på det här sättet igen! Tack för att Ni, alla kära kollegor, gjorde detta till en minnesvärd konferens!

 


Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-09-03