#Beslutsstöd, #Utveckling & Arkitektur, #Företagskultur, #AI

AI-Hackathon: Semesterdagar fixade med AI och skratt!

 

Igår var det dags för vårt AI-Hackathon, och vilken dag det blev! Vi tog oss an utmaningen att använda AI för att lösa vardagsproblem, och fokus låg på att skapa ett smidigt API som kan svara på frågor om semesterdagar baserat på Agero:s "Personalinformation.docx". 

Hack_kvadrat

Smarta lösningar och kreativa samarbeten 

Oavsett roll och kompetens kastade vi oss in i detta med full entusiasm och kreativitet. Det var inspirerande att se hur alla samarbetade, delade idéer och använde sin expertis för att bygga imponerande AI-drivna API:er. 

Image-3

Från kod till boule och middag 

Efter en intensiv dag av kodning och problemlösning var det dags att fira våra framgångar. Vi avslutade hackathonet med en trevlig sommarfest fylld av boule, god mat och glada skratt. Det är som vanligt ett perfekt tillfälle att bygga på relationer, umgås med kollegor och njuta av det fina sommarvädret. 

Boule hans georgiana och josefina

sommarfest 2024

Ett stort tack till alla som deltog i AI-Hackathonet! Vi är stolta över allas insatser och den kreativa energi var och en bidrog med. Tack till er, Alex och Robin, som stod för förberedelser av hackathonet och Jessica och Janne som ordnade sommarfesten, det blev en verkligt inspirerande och givande dag. 

middag sommarfest 2024-1

Vill du veta mer? 

Om du är nyfiken på att lära dig mer om AI-Hackathonet eller vill se några av de smarta lösningarna som skapades, tveka inte att kontakta oss. 

Hör av dig till mig, på amanda.oberg@agero.se

Tillsammans kan vi använda AI för att göra vardagen enklare och roligare! 

Vill du veta mer om Agero? Lämna dina kontaktuppgifter via länken ned så hör vi av oss!
www.agero.se/kontakt

Publicerad: 2024-06-19