#Företagskultur

"Ett mänskligare konsultbolag"

Det här är en av anledningarna varför jag älskar att jobba på Agero! Här ser ni en av våra grundare och styrelseordförande tillsammans med ett av våra nyaste stjärnskott inom BI-gruppen!Johan och Martin

Värderingar

Jag kan, efter fem år på Agero, fortfarande förundras över hur mycket vi faktiskt lever våra värderingar, Personliga, Passion och Partnerskap. De som arbetar hos oss sitter delvis ute hos sina kunder och resten av tiden bestämmer var och en var det passar bäst att arbeta. Vi ses därmed inte så ofta men när vi väl ses är det för att umgås och utvecklas. Det ska kännas som att komma ”hem” när man träffar sina Agero-kollegor - ett forum där alla dumma frågor får ställas och där skrattet och glädjen ska spela en stor roll. Här är vi alla olika, med olika bakgrund och erfarenheter men vi lär oss av varandra och utvecklas tillsammans samtidigt som vi har jäkligt roligt!

Vad säger medarbetarna?

När jag frågar våra medarbetare vad de uppskattar mest med Agero är det speciellt en sak som hela tiden dyker upp, nämligen att vi ser hela människan, inte bara konsulten. Som vår VD säger, vi är det mänskligare konsultbolaget, där den genuina omtanken för varandra och även för våra kunder är påfallande!

MicrosoftTeams-image (10)

Det är fantastiskt att vara en del av det här! 

Publicerad: 2022-04-20