#Företagskultur

Årets höstkonferens på Siggesta Gård: Kundbehov och Trendspaning i fokus!

Vi har nyss avslutat en härlig konferens på vackra Siggesta Gård. Under konferensen utforskade vi inte bara möjligheterna med vår affärsstrategi och vårt BHAG (Big Hairy Audacious Goals) utan även de grundläggande värderingar och beteenden som gör oss till den framgångsrika organisation vi är. 

IMG_4714

Värderingar som Vägledning: 

Vi började konferensen med att prata om våra värderingar som en del av vår kärna. För oss handlar det om att vara Personliga, vara en Lärande organisation samt skapa och värna om våra Relationer. Att se dessa värderingar införlivade i vårt dagliga arbete och vårt samarbete med kunder och kollegor är avgörande för vår framgång. 

IMG_1334

Beteenden: 

Vi diskuterade också de beteenden som är grundläggande för vårt arbete, både gentemot oss själva, våra kollegor och våra kunder. Att ta ansvar för vårt eget lärande och att våga misslyckas är viktiga aspekter av vår arbetskultur. Vi är nyfikna, inkluderande och delar kunskap med varandra. Detta är beteenden som stärker våra relationer och driver vår kompetensutveckling framåt. 

Kundfokuserade Diskussioner: 

En central del av vår konferens var paneldebatten om kundbehov kopplade till våra beteenden. Detta var ett tillfälle att fördjupa vår förståelse för våra kunders behov och hur våra beteenden påverkar deras upplevelse av våra tjänster. Vi strävar alltid efter att lyssna, vara proaktiva och bidra med hög kompetens och erfarenhet i våra kundrelationer. 

Image

Framtidsinriktade Initiativ: 

Vi delade också tankar om framtidsinriktade initiativ, inklusive användning av AI och Low Code-lösningar för att bättre möta våra kunders behov och utmana branschstandarder. 

Sammanfattning: 

Agero-konferensen på Siggesta Gård var en möjlighet att fördjupa vårt engagemang för våra värderingar och beteenden, och att utforska hur de påverkar våra kunder och vår framtid. Vi är fast beslutna att fortsätta arbeta i enlighet med dessa principer och ser fram emot att leverera på vårt löfte om passion, pålitlighet och att leverera det där lilla extra till våra kunder och partners. 

Avslutning: 

Vi vill tacka alla som deltog i konferensen och hjälpte till att göra den till en sådan framgång. Vi ser fram emot framtida evenemang och möjligheter att fortsätta växa tillsammans. Vår resa mot vårat BHAG och vårt engagemang för våra värderingar fortsätter, och vi är redo att ta nästa steg tillsammans. 

boule

 

Publicerad: 2023-09-26