#Företagskultur

Vi är Agero - Felix

MicrosoftTeams-image (7)

Vad gör du på Agero?

Jag hjälper kunden och ser till att deras it-system faktiskt löser deras problem, för det mesta genom att skriva kod i C#.

Hur länge har du arbetat på Agero?

Jag började i maj 2006, så i skrivande stund nästan 16 år.

Vad är absolut roligast på ditt nuvarande uppdrag?

Att det funkar. Att inte hindras av teknik, utan att tekniken i det här systemet hjälper mig att lösa kundens problem, och att jag kan lägga en så stor del av min energi på det, istället för att få tekniken att fungera.

På vilket sätt har du utvecklats under uppdragets gång?

Jag har lärt mig lite av allt – Hur kunden tjänar sina pengar, och varför, hur man förändrar kod, och håller den aktuell och modern, vad som ger kvalitet och kundnytta, och vad som mest är teknik för teknikens skull. Bland annat. Jag har också lärt känna människor jag jobbat nära. Det sista är nog det roligaste av erfarenheterna.

Vad är det bästa med att vara konsult?

Att vara konsult är alla fördelar, men inga av nackdelarna med att säga upp sig. Man får nya uppdrag, med allt roligt det innebär att ”få ett nytt jobb” i termer av nya arbetsuppgifter och nya människor, men jag måste inte ryckas upp med rötterna, utan behåller en fast punkt i jobbtillvaron i termer av arbetsgivare, de viktigaste kollegorna, och chef, på ett sätt som skapar en stabil långsiktighet, utan att det blir tråkigt.

Vad driver dig?

Det är primitivt, jag vet, men jag tycker om när folk blir glada och säger tack, och det här jobbet handlar så mycket om att lösa problem som andra har. Då blir de ofta glada. Och säger tack.

Vad är det bästa med Agero?

Det bästa med Agero är att det är ett företag som gjort sig förtjänt av mitt förtroende under lång tid, genom att leva sina värderingar.


När jag haft problem på jobbet eller jobbet i relation till mitt privatliv på ett eller annat vis, har jag fått hjälp och stöd från min arbetsgivare i form av bytta uppdrag och alla möjliga andra anpassningar. Agero har alltid varit noga med att jag ska må bra. Då mår jag bra, och mår jag bra, så kan jag leverera länge och trivas med det.

Agero letar aldrig efter en möjlighet att sätta dit mig, utan letar ständigt efter vad som är bra hos just mig, och fokuserar på det, för att jag ska göra det jag är bäst på, och samtidigt må bra.  

Vad är ett av dina bästa minnen av din tid på Agero?

Båda mina söner fick som nyfödda (för 13 respektive 15 år sedan) en nalle av Agero. En fin nalle av hög kvalitet. De finns kvar och är fortfarande uppskattade.

Vem är du utanför jobbet?

Jag har fyra barn, och de får såklart väldigt mycket av min tid.

Utanför jobbet är mitt största intresse foto, och det är något Agero plockat upp. Jag tar ”alla” bilder på mina kollegor, som sedan används av Agero på hemsida och i sociala medier, utöver allt jag fotograferar på fritiden.

Jag tycker om att cykla, och även där har Agero hoppat på, och är noga med att man kan duscha och parkera sin cykel när man kommer fram till jobbet.

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2022-03-03