#Företagskultur

Humans of Agero - Georgiana Ostafiev

MicrosoftTeams-image

Vad gör du på Agero?

Jag jobbar med BI, hjälper mina kunder att hantera, analysera, visualisera och förstå sin data för att kunna fatta rätt beslut om sin verksamhet.

Hur länge har du arbetat på Agero?

Jag har jobbat på Agero i snart 12 år.

Vad är absolut roligast på ditt nuvarande uppdrag?

Variationen. Jag jobbar med hela kedjan, från planering och krav till modellering, utveckling (ETL, kuber, visualiseringar) och test.

På vilket sätt har du utvecklats under uppdragets gång?

Att få lära känna kundens verksamhet, deras problem och behov och söka lösningar för dessa var utmanande, roligt och lärorikt. Genom att ha olika roller i uppdraget har jag fått bättre förståelse och kunskap om integrationen med de andra systemen och en helhetsbild över alla delar.

Vad är det bästa med att vara konsult?

Att jag ständigt ställs inför nya utmaningar, vilket gör att jag hela tiden lär mig nya saker.

Vad driver dig?

Att hitta bra lösningar för att underlätta mina kunders arbete och samtidigt att själv utvecklas.

Vad är det bästa med Agero?

Vi på Agero tycker att människor ska kunna göra det de är bäst på. Det gäller både kunder och konsulter. Att man får välja själv sitt område man vill bli bäst på.

Vad är ett av dina bästa minnen av din tid på Agero?

Jag har många fina minnen! Som när vi åkte segway i Spanien och ingen av oss hade testat det tidigare, vi hade så roligt! Eller när vi åkte skidor i Åre och några av oss som var nybörjare vågade ta sig upp på en röd backe, men vågade sedan inte åka ner, eller när vi hade Escape Room på kontoret… eller alla glada skratt på fikat!

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-11-10