#Företagskultur

Vi är Agero - Hans Lian

Hans_Lian

Vad gör du på Agero?

Jag är säljare och fokuserar på att bygga långa och goda relationer med nya och befintliga kunder.

Hur hamnade du där du är idag?

Jag har alltid arbetat med marknadsföring, försäljning och partnerskap. Det är inom det området jag trivs bäst. Men jag har aldrig jobbat inom IT-branschen, så när den möjligheten dök upp kändes det både spännande och utvecklande att börja på Agero.

Dryck på fikat? 

Arbetar jag hemifrån blir det alltid en latte på förmiddagen. Lite senare på dagen blir det antingen en urstark svart turkisk kaffe eller en vietnamesisk kaffe med lite kondenserad mjölk. Är jag på kontoret blir det antingen te eller kaffe - eller en kort promenad och en espresso på mitt favoritfik.

Vad driver dig? 

Att skapa mervärden för kunderna och långsiktighet i affärsrelationerna. Det finns inget bättre än en nöjd kund där relationen utvecklas så bra att det börjar likna en kompisrelation.

Varför säljare på Agero? 

För mig är det väldigt viktigt att trivas på jobbet, för då skapar jag så mycket bättre resultat. Och här är det lätt att trivas. Kollegorna är både proffsiga och grymt trevliga. Här uppskattas man både för sina prestationer och för den man är.

 

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

 


Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-10-12