#Företagskultur

Vi är Agero - Josefina

Josefina humans of agero

Vad gör du på Agero?

Numera konsultar jag som kravanalytiker och scrum master. Jag driver även Ageros lösningsråd som äger leveransprocessen i uppdrag samt stödjer genomförandet av våra åtaganden. Sedan några år sitter jag även i styrelsen för Agero.

Hur länge har du arbetat på Agero?

Sedan 1996

Vad är absolut roligast på ditt nuvarande uppdrag?

Att vi tillsammans med kunden kan - och har mandat att - åstadkomma stora förändringar.

På vilket sätt har du utvecklats under uppdragets gång?

Eftersom jag nyligen började med nuvarande uppdrag är det en brant inlärningskurva när det gäller både verksamhetsområdet, som var nytt för mig, och systemets lösningsstruktur.

Vad är det bästa med att vara konsult?

Att alltid jobba med att lösa och eller förbättra något en kund verkligen behöver. Det är enbart högprioriterade uppdrag som kunder vill ta in konsulter för att lösa.

Vad driver dig?

Att bidra till nytta i uppdrag och team genom att tillföra analys och struktur.

Vad är det bästa med Agero?

Kollegorna och kunderna

Vad är ett av dina bästa minnen av din tid på Agero?

Jag har förstås många minnen så det är svårt att välja ett enda. Generellt är mina bästa minnen av alla trevliga människor jag mött genom åren och saker som vi tagit oss igenom tillsammans. Exempelvis när jag som del i ett team ute hos kund i samband med en större produktionssättning upptäckte ett fel vid produktionsverifieringen, arkitekten ryckte ut och rättade, configuration manager (CM) lyfte till testmiljö för regressionstest där det verifierades och sedan gjorde CM på nytt ett lyft till som fungerade som det skulle. Det hela rymdes dessutom inom det servicefönster vi redan hade avsatt. Det var lagarbete när det är som bäst.

Något som sticker ut uppdragsmässigt är när jag var med och utvecklade ett system för bank och sedan som kund kunde vända mig till banken och använda ’mitt’ system.

Vem är du utanför jobbet?

Mamma, matlagningsentusiast, löpare, bokmal och hemmaodlare.

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

 

Jag vill också bli kollega

Publicerad: 2022-03-23