#Företagskultur

Humans of Agero - Mats-Ola Persson

Mats-Ola_Persson

Vad gör du på Agero?

Jag är Business Intelligence konsult och vill med teknikens hjälp bidra till våra kunders verksamhetsutveckling. 

Hur hamnade du där du är idag?

Jag har en lång karriär i telekombranschen där jag jobbat med all från att designa integrerade kretsar till försäljning. För några år sen fick jag möjligheten att gå en .NET utbildning och där fastnade jag verkligen för Business Intelligence och har nu jobbat med det i fem år på Zitius/Telia. Och nu gör jag min första vecka utanför telekombranschen. 

Dryck på fikat? 

Det blir oftast kaffe, utan vare sig socker eller mjölk. Svart som synden. 

Vad driver dig? 

I allt jag gör vill jag vara med och bidra till slutresultatet. Är nyfiken och tröttnar aldrig på att lära mig nya saker.

Varför konsult på Agero? 

Jag fastnade för historien om ett företag som grundades för 30 år sedan av fyra killar, där tre fortfarande jobbar kvar som konsulter och en gått i pension. Detta måste vara ett bra ställe att jobba på. 

 

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

 


Jag vill också bli kollega

 

Publicerad: 2021-05-06