Beslutsstöd

Skrivet 2018-06-05

Välkommen på ett kostnadsfritt seminarium

Hej,

I slutet av juni erbjuder Agero ett kostnadsfritt seminarium – Hur du skapar BI-lösningar som är enkla att förvalta och anpassa till nya krav. Anmäl dig med hjälp av någon utav anmälningslänkarna nedan:

Anmäl dig till seminariet

Utmaningar för data warehouse idag

Traditionellt har BI-lösningar ofta byggts med fokus på att kunna hantera stora datamängder med bra prestanda. Detta är fortfarande viktigt, men moderna verktyg och datorer klarar i regel detta bra. Idag är det ofta viktigare att fokusera på att bygga system som är enkla och billiga att förvalta, på ett sätt så att de snabbt kan anpassas till nya krav. Gårdagens lösningar var resurskrävande och dyra att ta fram och förvalta. Idag kan BI-lösningar göras betydligt billigare. 

Johan kommer genom sitt seminarium dela med sig av sina erfarenheter av att bygga och modernisera BI-lösningar inom flera olika branscher. 

Vidare diskuterades metoder och best practices gällande:

• Nyttan med metadata
• Modularisering som nyckel till snabb anpassningsbara system
• Hur inkoppling av nya datakällor kan förenklas samt hur du ser till att laddningen går som klockan. 

 

Untitled

Föredragshållare: Johan Porsby
Med över 30 års erfarenhet som konsult och drygt 10 års erfarenhet som BI-arkitekt berättar Johan från sina erfarenheter av bygga och modernisera BI-lösningar i många olika branscher. Utmaningarna kan vara olika från fall till fall, men det finns ett antal viktiga faktorer för framgång.

Tillfälle :
Tisdag 26 Juni, kl 08.30 - 09.45 eller
Torsdag 28 Juni, kl 08.30 - 09.45

Agenda: 
- Smörgås, kaffe, juice, annat gott (serveras från klockan 08.15)

- Seminarium (vi börjar 08:30)
- Frågor och diskussion

Lokal: Vårt kontor på Östra Järnvägsgatan 27, våning 10.

Platserna är begränsade till 12 personer så det brukar fyllas upp fort. Gå till anmälningssidan genom att trycka på knappen nedan.

Målgrupp: Alla som arbetar med data warehouse och är intresserade i hur man skapar lösningar som är enkla att förvalta i en värld med snabbt förändrade krav och utmaningar.

Anmäl dig till seminariet

 

Har du några frågor kontakta gärna Kalle på karl.jonsson@agero.se eller
070-444 07 79