Projektledning, Användbarhet & Krav, Helhetsåtagande

Skrivet 2018-02-06

Välkommen på ett kostnadsfritt seminarium

I början av mars håller vi på Agero ett kostnadsfritt seminarium - "UX och målstyrning, verktyg för att styra mot affärsvärde". Kom och lyssna och låt dig inspireras för hur man med UX-verktyg kan lägga en grund för styrning till ett lyckat projekt. Anmäl dig genom någon av knapparna nedan.  

 

Anmäl dig till seminariet


Kundcase: Med målstyrning som verktyg för att styra mot rätt effekter

Seminariet kommer utifrån lärdomar och insikter baserat på ett kundcase fokusera på målstyrning och UX i en förstudiefas. Vi kommer att gå igenom hur man med målstyrning och målkarta som verktyg arbetar med fokus och prioritering på värden för att höja kvalitén på leverenser från ett projekt.

Vilka vanligt förekommande analyser utför man inom UX för att etablera och bibehålla fokus på våra viktigaste värden både för användare och beställare? Hur arbetade vi med detta i det uppdrag vi utförde för vår kund?

target.png

Föredragshållare:

Daniel Beutler - Senior UX-designer
Olof Larsson - UX-researcher 

Tillfälle :
Tisdag 6 mars, kl 08.30 - 10.00 eller
Torsdag 8 mars, kl 14:00 - 15.30

Agenda: 
- Smörgås, kaffe, juice, annat gott. 

- Seminarium (vi börjar 08:40, 14:10)
- Frågor och diskussion

Lokal: Vårt kontor på Östra Järnvägsgatan 27, våning 10.

Platserna är begränsade till 12 personer så det brukar fyllas upp fort. Gå till anmälningssidan genom att trycka på knappen nedan.

Målgrupp: Du arbetar troligtvis som beställare/upphandlare av utvecklingsprojekt, som verksamhetsansvarig och/eller produktägare.

Anmäl dig till seminariet

 

Har du några frågor kontakta gärna Kalle på karl.jonsson@agero.se eller
070-444 07 79