Beslutsstöd

Skrivet 2018-01-04

Välkommen på ett kostnadsfritt seminarium

Hej,

I slutet av januari håller vi ett kostnadsfritt seminarium - maximera affärsnyttan med din data och BI-plattform genom prediktiv analys. Jag tror att det skulle kunna vara intressant för dig och vill därför bjuda in dig. Anmäl dig genom att klicka på någon av knapparna. 

Hur kan man ligga steget för med prediktiv analys?

De senaste åren har begrepp som Advanced Analytics, Big Data, AI, Machine Learning och Data Science flutit omkring, men hur hänger allt ihop och hur gör man för att komma igång? Seminariet kommer att handla om detta, samt inspirera till förändring genom exempel.

Prediktiv Analys syftar till att stödja bättre beslut genom att modellera framtida scenarier baserat på historisk data. Verktygen och teknikerna för att göra detta lånar man från statistik och maskininlärning. Klassiska tillämpningar av dessa tekniker hittar man inom bank och kredit, aktiehandel, försäkring och medicin. På senare tid har prediktiv analys även revolutionerat marknadsföring och kundlojalitet genom analyser av kunders beteendemönster, och liknande analyser görs inom HR för att förbättra rollmatchning och employee retention. 

En Data Scientist fungerar som en brygga mellan den komplexa tekniken för dataanalys och affärsutvecklarnas behov av analyser och beslutsunderlag. Den deltar i arbetet med marknadsanalyser och affärsutveckling och har förmågan att hantera och analysera stora datamängder för att skapa bättre beslutsunderlag. 

Anmäl dig till seminariet

machine-learning-smart-brain.jpg

 

 

        


Föredragshållare: Johan Renner - Data Product Manager
Johan brinner för att utveckla smarta, datadrivna produkter och han kommer att dela med sig av sin erfarenheter av att tillämpa predikiv analys för att bygga system som tänker steget längre.

 

 Tillfällen:

Välkommen in på något av nedanstående tillfällen, vi bjuder såklart på frukost!

Tisdag 23e januari kl 8.30-10:00

Torsdag 25e januari kl 8.30-10:00

(Frukost serveras fr.om klockan 08:00, seminarium drar igång klockan 08:30)

Agenda: 
- Smörgås och kaffe

- Seminarium (vi börjar 08:30)
- Frågor och diskussion

Lokal: Vårt kontor på Östra Järnvägsgatan 27, våning 10.

Platserna är begränsade till 12 personer så det brukar fyllas upp fort. Gå till anmälningssidan genom att trycka på knappen nedan.

Målgrupp:  

Beslutsfattare som är nyfikna på hur man kan omvandla stora mängder data till värdefulla tillgångar, bortom traditionell Business Intelligence.

Anmäl dig till seminariet

 

Har du några frågor kontakta gärna Kalle på karl.jonsson@agero.se eller 070-444 07 79