#Företagskultur

Topp 10!

SBA2019_Sweden_RGB_SE

 

Vi är topp 10 Sveriges Bästa Arbetsplatser och vi gjorde det tillsammans!

Vi tog en 7:e plats och jag känner mig som en vinnare. En vinnare för att jag har så fantastiska medarbetare och för att vi är ett företag som genuint arbetar för att alla ska känna att det här är väldens bästa arbetsplats. Det är inte bara ett pris att sätta på väggen.

 

Jag är också stolt, inte bara över att vi gör ett helt fantastiskt resultat utan för att allt som står i Culture Auditen är vår vardag. Vi gör det tillsammans, vi gör det på riktigt och vi slutar aldrig vilja mer!

 

Agero är ett relativt litet medarbetarägt konsultbolag som tror på att människor skall kunna göra det de är bäst på, det är vår drivkraft och genomsyrar allt vi gör.

 

Vårt recept för att lyckas är att alla medarbetare känner att de har utvecklingsmöjligheter, work life balance, möjlighet att påverka och att vi har en inkluderande företagskultur där du blir sedd för den du är. Det första steget är således att få allt detta på plats, medan det andra steget, den svåra biten, är att vi alla känner att det är på riktigt.

 

Det är också det bästa med den här medarbetarundersökningen, att få ta del av alla fantastiska kommentarer som blir ett kvitto på att det vi gör är på riktigt och att vi är på rätt väg!

 

”Det alla företag säger att de gör för sina anställda, det gör Agero, på riktigt.”

 

” Ett äkta engagemang, för kunder, teknik och varandra!”

 

”Jag kan utvecklas både på jobbet och på min fritid. Väldigt tillåtande för att man har ett liv utanför jobbet. Man bryr sig om mig som människa.”

 

”Fantastiska kollegor, det är det starkaste Agero har! Bra balans mellan arbete och fritid! En glad arbetsplats med en härlig atmosfär. Bra utvecklingsmöjligheter och otroligt kompetenta kollegor.”

 

”Sist men inte minst jämställdheten - det finns inget företag som jag har varit på som satsar så mycket på jämställdhet, inte för att det ska se bra utifrån, utan för att man genuint ser att det ger bra resultat för organisationen. Som bevis på att man verkligen jobbar så är att man hela tiden arbetar med kulturen och beteenden inne i organisationen. Vi har en ledningsgrupp som är jämställd, vi har ett mål att vara en jämställd arbetsplats och då inte bara numerärt utan hur vi beter oss mot varandra och vilka möjligheter som ges.”

 

”När jag nyligen var på semester med några vänner fick jag frågan "Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?". När jag svarade att jag absolut inte skulle vilja sluta för det insåg jag att jag jobbar på den bästa arbetsplatsen i världen!”

Tillsammans bygger vi Agero!

IMG_2687

Publicerad: 2019-03-28