#Företagskultur

Vårkonferensen 2022

Rånäs slott var destinationen för Ageros vårkonferens, där vi hade en härlig mix att både få konferera och umgås tillsammans i två hela fantastiska dagar! Mycket roligt och många skratt blev det längst resans gång.

Alla kollegorna framför slottet

Hackathon för att hjälpa Ukraina

Hos oss är det två saker som nästan alltid står i fokus i våra aktiviteter och det är att få umgås och ha kul men även att få utvecklas tillsammans. Årets utmaning var att skapa något som skulle kunna hjälpa Ukraina. Detta gjorde vi genom ett hackathon där alla fick vara med och spåna fram idéer på vad vi tillsammans skulle kunna göra på den tid som vi hade under hackathonet.

Ganska snabbt tog två idéer form och vi delade in oss i två grupper. Nu var det dags att göra idén lagom stor, bestämma tekniker, sätta krav och gränssnitt och börja jobba! Men framför allt ha roligt ihop! För vissa innebar det att testa nya tekniker, för andra att lära sig mer om vad man bör tänka på när man startar upp och arbetar med ett projekt från idé till en första minsta version.

alla är samlade runt bordet och kör hackathon

Lerduvor och vinprovning

Förutom konferenspassen hade vi aktiviteter på schemat. I år blev det vinprovning och lerduveskytte. En förväntansfull grupp tog en tur till skjutbanan som låg en bit ifrån slottet och fick träffa Stefan. Vi blev instruerade om säkerhet och allt som behövdes för att försöka skjuta sönder lerduvorna som kom flygande.

Den andra gruppen stannade kvar på slottet och fick testa viner från olika länder och försöka gissa var de kom ifrån, vilket år de var ifrån och så vidare. Sist, men inte minst, så fick alla tillgång till sjöstugan där man kunde basta och bada bubbelbad!

Georgiana skjuter lerduva

30-årsfest!

Och inte nog med allt detta, Agero har dessutom fyllt 30 år under 2020, men på grund av Corona har vi inte kunnat ha något firande, så nu tog vi tillfället i akt och firade Ageros 30-årsdag. Det bjöds på bubbel och trerätters slottsmiddag. Vi fick lyssna till grundarna av Agero som berättade om hur företaget blev till och andra spännande anekdoter från starten. Sen fortsatte firandet i ölstugan med bland annat ett finskt musicquiz!

30 års fest med bubbel

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda på amanda.oberg@agero.se, eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.Jag vill också bli kollega

Publicerad: 2022-04-07