#Företagskultur

Vi är Agero - Magnus Glännefors

Magnus

Vad gör du på Agero?

Jag är systemutvecklare och just nu bygger jag tillsammans med 2 kollegor ett verktyg för Hållbar Interiör, i .Net, C# och Blazor. Jag har riktat in mig på det grafiska i projektet och jobbar mest frontend.

Hur länge har du jobbat på Agero?

Jag började i mitten av augusti 2023 så snart ett halvår. 

Hur hamnade där du är idag?

Efter att ha provat ett antal yrken insåg jag att jag vill arbeta med det jag är bäst på, problemlösning och datorer. Det gick också hand i hand med min hobby orientering till skillnad från tidigare arbeten där jag inte orkat träna efter jobbet.  

Vad driver dig? 

Det finns mycket i livet som är min drivkraft. Orientering är en stor del av det, strävan efter det perfekta loppet kommer jag alltid ha. Min sambo och blivande familj betyder också mycket, det gör att energin finns redan på väg till jobbet och hela dagen. Fantastiska kollegor som hjälper när man behöver och finns som stöd ger mig också kraften som behövs varje dag.   

Varför konsult på Agero? 

Jag kände VD (Patrik) innan jag började här genom orienteringen. Jag hade hört litegrann om Agero att det var ett av Europas bästa företag och det gick jag igång på. Sen jag började här har allt känts 100% rätt varje dag. Jag brukar säga att jag väntar fortfarande på den dag då det känns tråkigt att gå till jobbet men den dagen får jag nog vänta länge på här. 

Vem är du utanför jobbet?

Jag bor strax utanför stan med min sambo och har precis flyttat in i ett parhus. Huset har varit ganska slitet så mycket av min fritid går åt till renovering. 
 
Utöver det är jag mycket aktiv i Tullinge SK Orientering, jag tävlar flitigt på hög nivå. Jag brukar väl kalla mig själv Elitmotionär.

Vill du bli min kollega?

Är du sugen på att bli en av oss? Kontakta då Amanda  på amanda.oberg@agero.se eller skicka in en ansökan till några av våra lediga tjänster.

Vill du veta mer om Agero? Lämna dina kontaktuppgifter via länken nedan så hör vi av oss!
www.agero.se/kontakt

 

Publicerad: 2024-01-19