#Utveckling & Arkitektur

White paper: Rätt IT- system och få buggar med hjälp av BDD och konkreta exempel

Har du suttit i ett IT-projekt som inte gått som ni tänkt er? Ni är i alla fall inte ensamma, om det är någon tröst. Idag slutar fortfarande alltför många IT-projekt med att man byggt fel lösning på fel sätt. Vårt mål är att hjälpa så många som möjligt att ändra på det här. Hur bygger vi på tid/budget utan onödig kod och med få buggar? Men framförallt hur ser vi till att det är rätt lösning vi bygger?

Vi på Agero har tagit fram ett white paper som diskuterar hur konkreta kravexempel hjälper till att driva utvecklingen av ett IT-system. Varför det är bra, när och hur i utvecklingsprocessen detta kommer in, och när det är läge att föra in det i en organisation.

Det_mste_vara_en_drake.png

 

Vi människor kommunicerar och förstår varandra genom konkreta exempel. Att använda konkreta exempel i IT-projekt ger flera fördelar, som bättre kravförståelse och färre buggar. Exemplen tas fram gemensamt av verksamhet och IT, inklusive utvecklare, i workshops. Arbetet med konkreta exempel är ett komplement till grundläggande kravanalys och användbarhetsarbete, och görs iterativt under utvecklingen. 

För ett nytt system eller för ett system som ska förvaltas mer än några månader finns det ingen anledning att vänta. Bästa tiden för att bygga rätt system på rätt sätt är nu!

Tryck på knappen nedan och ladda ner vår kostnadsfria white paper som hjälper dig och er organisationen med följande;

  • Ökad kravförståelse, vilket leder till att rätt lösning byggs
  • Tydlig klardefinition, vilket leder till att onödig kod undviks
  • Förbättrad kodkvalitet, vilket leder till att utvecklingen kan hålla ett bra tempo, med få buggar
Varsågod - White paper för bättre IT-projekt  

 

Publicerad: 2015-11-19