Att vara ny på Agero

Hur är det att börja på Agero? Här berättar "Ageroianer" om hur en första veckan kan se ut. Redan från början är kompetensutveckling i fokus.
josef_300x300

Josef Sunesson, systemutvecklare

Mina två första uppdrag blev att jobba på två av de helhetsåtaganden som Agero har. Detta innebar att jag fick chansen att jobba tillsammans med och lära känna de kollegor som jobbar inne på Ageros kontor.

Dessutom hade vi en konferensresa till Köpenhamn bara tre veckor efter jag började. Det blev ännu en möjlighet att bli bekant med och lära känna ännu fler av kollegorna på en resa med en bra blandning av jobb och roliga aktiviteter/fritid.

På konferensen ägnade vi en stund åt att göra lite trendspaningar inom våra områden. En av de saker som nämndes var .NET Core. Det är ett område jag försökt hålla koll på, vilket jag bland annat hade nämnt i en av intervjuerna. Så direkt efter konferensen blev jag tillfrågad om att hålla en liten presentation om .NET Core på den följande onsdagsfrukosten.
sara_300x300

Sara Laurentz, krav

Första tiden på Agero har varit positivt ända från preboarding, det vill säga från att vi skrev på anställningsavtalet.

Innan jag officiellt började deltog jag i Ageros interna chatkanal och var med på WeDay-frukost och årets sommarfest. En plan för min onboarding-vecka förbereddes i god tid och jag känner mig välkommen och uppskattad i gänget och på företaget.
Christoffer_300x300

Christoffer Killander, systemutvecklare

Hur första tiden på Agero har varit i rollen som junior konsult? Nya människor, nytt team, nytt utvecklingsspråk och nya verktyg. Med det sagt är jag nöjd med att ha börjat på Agero.

Människorna och teamet är fantastiska på alla sätt och vis och ortligt hjälpsamma, all hjälp jag som jag har fått för att komma igång har fått mig att känna mig välkommen och bekväm här.
Daniel_300x300

Daniel Schenning, business intelligence

Jag har en lång historia inom olika produktbolag med egna beslutsstödsprodukter för en rad olika branscher. Jag har under en tid känt att jag velat prova på lite mer gångbara tekniker och BI-verktyg, men samtidigt fortsätta jobba i team med helhetsåtaganden hos kunder.

Detta är precis vad Agero kunde erbjuda mig och jag jobbar idag med en av Ageros större kundåtaganden där vi för tillfället lyfter rapporter byggda i SSRS till Microsoft Power BI.