En dag på Agero

Hur börjar dagen när man jobbar på Agero? Vad händer egentligen kl 09:53? Låt oss berätta om hur en dag kan se ut för några av oss!

08.00
Felix Reychman
I dag började vi dagen med en gemensam frukost för alla som kan och vill. Felix delar med sig om ett projekt han arbetar i.

Ibland ses vi i respektive team, och ibland äter vi bara frukost. De som har möjlighet jobbar från kontoret hela dagen.
Anna och Georgiana
09.00
Georgiana Ostafiev
Kundteamet som jobbar inhouse har standup. Ett ärende har dykt upp från en av våra kunder. Georgiana diskuterar det tillsammans med utvecklarna Felix och Martin.
Josefina vid tavla
09.15
Josefina Trende
Hos en av våra större kunder jobbar Josefina, Johan, Mats och Samuel. Kl 09:15 är det standup i Josefinas team. Efter den har Josefina reserverat tid om någon i teamet behöver fördjupa sig i någon fråga.
10.00
Alla
Fika! Varje dag på kontoret har vi gemensam fika för att få möjlighet att träffas och att ta en liten paus. Vi sprider mer än gärna denna tradition hos våra kunder.
11.30
Tjejlunch
Lunch! Denna vecka är det tjejlunch med alla kvinnor som jobbar på Agero. Vi går gemensamt till Urban Deli och möter upp några som sitter ute hos kund.
Jenny
12.30
Jenny Fyrsten
På försäkringsbolaget där Jenny sitter är det genomgång med flera team. De jobbar tillsammans med samma projekt. Går det framåt för alla? Har några frågor kommit upp?
14.00
Håkan Lindow

Håkan jobbar med business intelligence. Nu träffar han sin teamlead från Agero för att följa upp hur hans egna kompetensutveckling går.

15.00
Alla
Kl 15.00 fikar vi igen! Mikaels som är föräldraledig kommer och hälsar på. Mikaels barn passar på att leka med vår maskot Arvid, en gigantisk gosedjurskanin!
Pontus
16.20
Pontus Nagy
På en av Sveriges största banker sitter Pontus och utvecklar en ny inloggningssida för privatpersoner. Idag har han en stor release i projektet.
Foretagmote
17.00
Alla
Ikväll är det företagsmöte. En gång i månaden får vi en uppdatering om hur det går i teamen, med nya rekryteringar och nya kunder. Kvällen avslutas med gemensam middag på en spännande restaurang. Det är kul att umgås med kollegorna även efter kl 17!