En dag på Agero

Hur börjar dagen när man jobbar på Agero? Vad händer egentligen kl 09:53? Låt oss berätta om hur en dag kan se ut för några av oss!

08.00
Felix Reychman
I dag började vi dagen med en gemensam frukost för alla som kan och vill. Felix delar med sig om ett projekt han arbetar i.

Ibland ses vi i respektive team, och ibland äter vi bara frukost. De som har möjlighet jobbar från kontoret hela dagen.
Anna och Georgiana
09.00
Georgiana Ostafiev
Kundteamet som jobbar inhouse har standup. Ett ärende har dykt upp från en av våra kunder. Georgiana diskuterar det tillsammans med utvecklarna Anna och Felix.
Josefina vid tavla
09.15
Josefina Trende
Hos en av våra större kunder jobbar Josefina, Johan, Mats och Samuel. Kl 09:15 är det standup i Josefinas team. Efter den har Josefina reserverat tid om någon i teamet behöver fördjupa sig i någon fråga.
10.00
Alla
Fika! Varje dag på kontoret har vi gemensam fika för att få möjlighet att träffas och att ta en liten paus. Vi sprider mer än gärna denna tradition hos våra kunder.
11.30
Tjejlunch
Lunch! Denna vecka är det tjejlunch med alla kvinnor som jobbar på Agero. Vi möter upp några som sitter ute hos kund och tar en gemensam lunch på stan.
Jenny
12.30
Jenny Fyrsten
På bolaget där Jenny har sitt uppdrag är det genomgång med flera team. De jobbar tillsammans med samma projekt. Går det framåt för alla? Har några frågor kommit upp?
14.00
Håkan Lindow

Håkan jobbar med business intelligence. Nu träffar han sin teamlead från Agero för att följa upp hur hans egna kompetensutveckling går.

15.00
Alla
Kl 15.00 fikar vi igen! Mikael som är föräldraledig kommer och hälsar på. Mikaels barn passar på att leka med vår maskot Arvid, en gigantisk gosedjurskanin!
Alexander
16.20
Alexander Hinas
På en av Sveriges största banker sitter Alexander. Idag har han en stor release i projektet.
Företagmöte
17.00
Alla
Ikväll är det företagsmöte och vi får en uppdatering om hur det går i teamen, med nya rekryteringar och nya kunder. Kvällen avslutas ofta med gemensam middag. Det är kul att umgås med kollegorna även efter kl 17!

Vi söker dig

Läs mer i våran blogg