Bli en av oss

Välkommen till Agero - Din arbetsplats för framtidens möjligheter
Vi hjälper våra kunder öka sin konkurrenskraft genom att bli datadrivna. Om du är en passionerad individ som vill vara en del av den digitala framtiden, då Agero rätt plats för dig.

Unik karriärmöjlighet inom IT - Bli en del av Agero
Drömmer du om att utveckla ditt kunnande inom IT? På Agero investerar vi i din kompetensutveckling. Oavsett om du arbetar med applikationsutveckling, AI, BI eller UX, erbjuder vi dig möjligheten att växa och utvecklas i din karriär. Vi välkomnar både erfarna proffs och dig som hunnit jobba några år i branschen.

Amanda står i kontorslandskapet

Lediga tjänster

Systemutvecklare inom .NET
Har du 5 års erfarenhet av systemutveckling/arkitektur och C#/.NET?…
Business Intelligence utvecklare
Har du 5 års erfarenhet inom BI och med verktyg som SQL, PowerBI och SSRS/SSIS?…

Att jobba på Agero

En dag på Agero
En dag på Agero

Följ med oss en dag på Agero och se vad kollegorna gör i sina uppdrag

Våra olika roller
Våra olika roller

Vi digitalisera processer, implementerar AI och drar nytta av data så våra kunder blir datadrivna

Att vara konsult enligt Jenny

Att vara konsult enligt Jenny
Hur är det at vara konsult på Agero? Läs om hur Jenny upplever det

 
"Det alla andra säger i sina annonser, om högt i tak, gemenskap och varm företagskultur, det är sant här!"
Felix Reychman
Konsult, Agero

Vi gör saker tillsammans

Dan, Alexander, Jenny och Håkan åker båt

Arbetslivsbalans som passar dig
Vi förstår att livet är mer än bara arbete. Vi ger dig flexibiltet och möjligheten att förena arbetsliv med privatliv. Vi är inte bara kollegor, vi är en gemenskap som stöttar varandra, både professionellt och personligt.

Agero - En plats för alla
Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna och har samma möjligheter. Vi är stolta över vårt arbete med att främja jämställdhet inom IT-branschen. Kom och var en del av vår mångfaldiga och jämställda kultur.

Vi gör saker tillsammans 
På Agero sätter vi värde på att ha roligt tillsammans. Vi tror på att skapa minnen och upplevelser tillsammans med våra kollegor. Därför ordnar vi regelbundet spännande evenemang och aktiviteter där vi kan umgås, lära oss av varandra och bygga starkare relationer men också dela kunskap och utveckla oss. 
Detta är Agero

Jämställdhet

Hos oss ska kvinnor och män känna sig lika välkomna och ha samma möjligheter. Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställdhet i IT-branschen och har ett långsiktigt mål om att vara minst 40% av det underrepresenterade könet.

Balans i livet

På Agero vet vi att det inte är var vi befinner oss som skapar möjligheterna för arbete. Som konsult hos oss kan du jobba från kontoret, hemma, hos kunden eller där det passar dig bäst. Oberoende av var du befinner dig i livet så hinner du med att hämta barn eller spela innebandy.

Kompetensutveckling

För att du ska känna dig trygg i ditt arbete satsar vi på kompetensutveckling. När du utvecklas inom det du brinner för, så växer Agero. Om du känner dig bäst på det du gör - då vet vi att vi hjälper våra kunder att göra det som de är bäst på.