Bli en av oss

Vår vision är att frigöra potential genom att människor kan göra det som de är bäst på. För att vi ska kunna uppnå det, prioriterar vi kompetensutveckling, balans i livet och en inkluderande företagskultur där alla blir sedda. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa arbetsplats.

2020 har vi fått en 6:e plats i den fina utmärkelsen Great Place To Work och 2019 en 15:e plats i Europas bästa arbetsplatser. Under 8 års tid har vi deltagit i IT och Telekomföretagens Womentorprogram. För oss är det en självklarhet att arbeta aktivt med jämställdhet.

janne_erik_1000x600

Lediga tjänster

Business Intelligence utvecklare
Har du några års erfarenhet inom BI och med verktyg som SQL, PowerBI och SSRS/SSIS?…
Systemutvecklare inom .NET
Har du 5 års erfarenhet av systemutveckling/arkitektur och C#/.NET?…

Att jobba på Agero

attjobbapaagero2_500x300
En dag på Agero

Följ med oss en dag på Agero och se vad kollegorna gör i sina uppdrag

Varaolikaroller_500x300
Våra olika roller

Vi har många olika roller på Agero, hör våra kollegorna berätta om sina

 
""Det alla andra säger i sina annonser, om högt i tak, gemenskap och varm företagskultur, det är sant här!""
Felix Reychman
Konsult, Agero

Företagskulturen

På Agero gillar vi att fika tillsammans

På Agero har vi en familjär miljö och tycker om att göra saker tillsammans. Idag är vi ca 30 kollegor och vill gärna bli fler.

Vi jobbar i fyra kompetensområden: användbarhet & krav, utveckling & arkitektur, projektledning & test samt beslutsstöd.


Hos oss finns allt från nyexaminerade talanger till erfarna seniorer. Alla som arbetar på Agero är unika individer men vi delar samma värderingar och drivkrafter.

Vi hjälper varandra att utvecklas i team och projekt.

Detta är Agero

Jämställdhet

Hos oss ska kvinnor och män känna sig lika välkomna och ha samma möjligheter. Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställdhet i IT-branschen. 2019 satte vi ett långsiktigt verksamhetsmål om att vara minst 40% av det underrepresenterade könet.

Balans i livet

På Agero vet vi att det inte är var vi befinner oss som skapar möjligheterna för arbete. Som konsult hos oss kan du jobba från kontoret, hemma, hos kunden eller där det passar dig bäst. Oberoende av var du befinner dig i livet så hinner du med att hämta barn eller spela innebandy.

Kompetensutveckling

För att du ska känna dig trygg i ditt arbete satsar vi på kompetensutveckling. När du utvecklas inom det du brinner för, så växer Agero. Om du känner dig bäst på det du gör - då vet vi att vi hjälper våra kunder att göra det som de är bäst på.