Bli en av oss

Vår vision är att alla ska göra det de är bäst på, och vi förverkligar den genom att driva digitaliseringen framåt och bygga unika system som höjer våra kunders konkurrenskraft.

I ett konsultbolag är människorna det viktigaste vi har. Därför ägnar vi mycket tid åt att vara Sveriges Bästa Arbetsplats för just dig. För oss innebär det stort fokus på din kompetensutveckling, att se till att du mår bra och blir sedd för den du är. Vi är övertygade om att det är så vi får medarbetare som kan utvecklas och arbeta hos oss under lång tid.

Jessica och Janne samarbetar

Lediga tjänster

Systemutvecklare inom .NET
Har du 5 års erfarenhet av systemutveckling/arkitektur och C#/.NET?…
Business Intelligence utvecklare
Har du några års erfarenhet inom BI och med verktyg som SQL, PowerBI och SSRS/SSIS?…
Junior systemutvecklare inom .NET
Har du arbetat 1-2 år med .NET C# och Microsoft SQL samt något javascriptramverk?…

Att jobba på Agero

En dag på Agero
En dag på Agero

Följ med oss en dag på Agero och se vad kollegorna gör i sina uppdrag

Vara olika roller
Våra olika roller

Vi har många olika roller på Agero, hör våra kollegorna berätta om sina

Jenny som konsult

Att vara konsult enligt Jenny
Hur är det at vara konsult på Agero? Läs om hur Jenny upplever det

 
"Det alla andra säger i sina annonser, om högt i tak, gemenskap och varm företagskultur, det är sant här!"
Felix Reychman
Konsult, Agero

Vi gör saker tillsammans

Fikarast med kollegorna på trappan vid hötorget

Två gånger om dagen finns möjligheten att lösa världsproblemen över en kopp kaffe. Vi har företagsmöte en gång i månaden ibland morgon, ibland eftermiddag med antingen frukost eller middag, för de som vill. Vår och höst åker vi på konferens som brukar innehålla alltifrån pratglada gotländska guider till mountainbikesturer och spa. 

En gång i månaden har vi även vår kompetensdag. En sån dag kan bestå av tävling i att bygga luffarschacksrobotar eller kurser och egna studier. Ibland umgås vi även efter jobbet på våra Agero-pubar med olika teman så som familjepubar, halloweenpub med egenbyggt escaperoom etc.

Detta är Agero

Jämställdhet

Hos oss ska kvinnor och män känna sig lika välkomna och ha samma möjligheter. Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställdhet i IT-branschen. 2019 satte vi ett långsiktigt verksamhetsmål om att vara minst 40% av det underrepresenterade könet.

Balans i livet

På Agero vet vi att det inte är var vi befinner oss som skapar möjligheterna för arbete. Som konsult hos oss kan du jobba från kontoret, hemma, hos kunden eller där det passar dig bäst. Oberoende av var du befinner dig i livet så hinner du med att hämta barn eller spela innebandy.

Kompetensutveckling

För att du ska känna dig trygg i ditt arbete satsar vi på kompetensutveckling. När du utvecklas inom det du brinner för, så växer Agero. Om du känner dig bäst på det du gör - då vet vi att vi hjälper våra kunder att göra det som de är bäst på.