#Företagskultur

God jul och gott nytt år önskar vi på Agero!

2019 lider mot sitt slut och julledigheten står för dörren. Vi kan se tillbaka på året som gått med glädje och vill därför lista fyra av de många höjdpunkter från året som gått (utan inbördes ordning).

Nummer 1: Kundcase, karriärsida och seminarium

I år har vi lanserat ett kundcase om utveckling av system för rapportering, vår nya karriärsida och vi har även haft ett mycket uppskattat seminarium om framgångsfaktorerna av att ta oss an ett uppdrag som ett team.


semianrium_team

Nummer 2: Många roliga uppdrag med våra kunder

Vi har haft många roliga uppdrag med våra kunder där vi bland annat varit med och tagit fram ett omfattande behörighetssystem för en svensk storbank. Vi har genomfört prestandaförbättringar i det system som vår kund ImagineCare använder för att övervaka patienters mätvärden. Det gör att patienterna kan behandlas på ett snabbare och effektivare sätt.


För min del tycker jag det var en fantastisk känsla att se allt vi jobbat med så länge gå i produktion. Ni är superproffsiga!


Nummer 3: Vi kompetensutvecklas tillsammans

Såklart har vi även kompetensutvecklats. I år har vi lagt lite extra fokus på följande; Azure data factory, react, containers, Azure cloud, retorik, UX-writing och vår interna leveransprocess. Arbetet har mynnat ut i bloggar, men kommer även som seminarium - så håll utkik på vår hemsida för mer information!

mikael och samuel hackaton

Nummer 4: Gemensamt julbord med familj och vänner

För att tillsammans avsluta året hade vi i år julavslutning på riktigt Agero-vis, nämligen julbord på kontoret med familj och vänner. Vi slutade på närmare 80 personer på vårt kontor, vilket återigen blev en riktig hit. Med mycket barn på plats hade vi självklart tomten på besök som delade ut julklappar till allas glädje.

Balans i livet är viktigt för oss varför aktiviteter som denna är uppskattade bland våra medarbetare då livspusslet med familj/vänner inte alltid måste konkurrera med arbetet. Ett av våra värdeord är "Vi är personliga" och det är fantastiskt att få ett ansikte på våra medarbetares familj och vänner som dyker upp i samtal på fika eller vid lunch.

Nu när vi har haft ett par event som detta märks det också att barnen börjar lära känna varandra mer och mer vilket är väldigt kul att se!

Med detta vill vi önska alla våra kunder, vänner och medarbetare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

agero_jul_2019

Publicerad: 2019-12-18